Тривало щастя

Тривало щастя маревом подій,

Крилатим ранком стомленої фрески.

І мерехтів ліхтарик поміж вій

В білявих косах зірки-арабески...

Той спомин як луна бринить в ланах,

Струмок жаги, бажання плинних грацій...

Ти мій єдиний... Я твоя струна,

Безмежна доля, силует акацій...


Рецензии