НЕрвовий зрив
...........солодка каша,
З образ, думок,
...........гірких віршів,
Виконуюча роль
...........жорсткого ката
Мандрує крізь
...........всі закутки душі,
По ніжній шкірі
...........вниз до п"ят,
Зриває дах з
...........згвалтованого глузду,
Неначе не один,
...........а цілих п"ятдесят
В мозок зливають
...........відра бруду,
Все швидше й
...........швидше, до тремтіння
Клубок повзе
...........із горла в мізк
Таке собі
...........знайомство з тінню,
Звичайний крок
...........на сходинку униз...
Свидетельство о публикации №109051504325
З повагою, Элларэли!
Элларэли 05.07.2010 20:23 Заявить о нарушении