Усе, що довкола

Щоб побачити світ,
Не треба далеко йти.
Усе, що є довкола,
Існує в тобі.

Не треба далеко йти
За долею, щастям –
Вони всередині нас.
Усе, що є довкола,
Існує в тобі.

Нащо гаяти час,
Щоб розгадати загадки світу,
Коли таємниця найбільша
Всередині кожного з нас.

2001 р.


Рецензии