Гiрський пейзаж

Сосна замріяна стояла
На краю прірви, на горі.
Внизу ріка ревла-стогнала,
Луною линув шум її
Угору, вгору поміж скель,
Як сонце, вічних та високих,
Немає там людських осель,
Лежить прадавній сніг глибокий.
Це край застиглої краси:
Ніщо ніде не ворухнеться,
Окрім старезної сосни
І річки, що внизу десь в'ється.

1999 р.


Рецензии
Хорошие стихи. И гарна дивчина и гарни вирши (русскими буквами)

Виктор Крапивкин   14.05.2009 22:16     Заявить о нарушении
Спасибо ))

Марина Лецина   15.05.2009 03:09   Заявить о нарушении