Прости - Прошка искам...

Прошка искам от теб и от Бога,
че живея, че дишам, творя...
Теб те няма, а аз още мога
да усещам и в плам да горя.
И от всичко това ми е тежко...
Та нима съм от теб по-добра?
Аз не вярвам, че ти си бил грешен,
че загубил си в тази игра.
Може би, там - в отвъдното има
нещо друго, което не знам,
и което за мен е незримо,
е разбрано от теб, щом си там...


Рецензии