Ви вiдмовились легко вiд мене...

Ви відмовились легко від мене –
Віддали перевагу вічному.
Наче сонце вдягли в зелене –
І нічого у цьому незвичного.

Ви від мене відмовились легко,
Не вагаючись, душу убили,
Відштовхнули занадто далеко,
Ніби зовсім мене не любили.

Я ображена? Так, ображена,
І писати не хочеться більше.
Я здивована. Ні, просто вражена,
Що мене замінили вірші.


Рецензии
Талановито.

Валентин Городецкий   07.03.2012 11:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.