Нiчна гостя
В памяті полишила слова: -
Сину мій, чого ж то так зараня,
В тебе посивіла голова?
Я ж тебе в сорочці народила,
Всім дарує щастя ота річ.
Ти пробач, від туги не закрила,
В темну, неспокійливу ту ніч...
... Мамо! - закричав я, мамо!
Де ж ти рідна ненечко моя?!..
Біг до світла босими ногами,
А в вікні лиш зірочка сія...
Свидетельство о публикации №109051100911
С уважением.
Инна Якубович 26.05.2009 21:07 Заявить о нарушении
Петро Керанчук 27.05.2009 04:49 Заявить о нарушении