Усещане - Усещам твоето...

Усещам твоето невидимо присъствие.
И струва ми се, чувам твоя глас.
Дали си близо или само в сънища
пътечка се разстила между нас?

От мойте сънища се връщам в мойте утрини
с надежда тайна, че ще дойдеш пак,
да ме прегърнеш, да се скрия в скута ти
и да прекрачиш моя тъжен праг.
......................................
Да сме сами сред хаоса на времето
и времето да спре поне за миг.


Рецензии