Родителска самота - Всяка вечер...

Всяка вечер, щом навън се мръкне,
те излизат двама, пак сами...
Тя въздъхва, той все нещо мънка.
И поглеждат плахо настрани.
Сякаш търсят някого, очакват -
"Може би, ще дойдат, може би..."
От децата си не се оплакват...
Кой от тях по-рано ще заспи?!...


Рецензии