Решение - Стоя объркана...

Стоя объркана на кръстопътя.
И не зная на къде да потегля.
Да се върна назад?
Късно е...
Да тръгна напред?
Накъде?
Отляво е неразбиране,
отдясно е пренебрежение,
направо е неизвестност.
Да остана на място?
Ще се вкаменя,
ще заприличам на изваяние
без сърце и мисъл.
Потеглям напред,
каквото и да стане...


Рецензии