Не изпреварвай есенните дни - Дори да...
върху косите ти,
почакай още,
не се разделяй с тази топлина,
която ни съгряваше до снощи...
А в мойта есен
с мене остани.
И нищо, че сме малко уморени...
На пролет лъхат есенните дни,
когато радостта е споделена.
Не изпреварвай есенните дни,
правата им със нищо не оспорвай...
Свидетельство о публикации №109051104494