Отзови се - Твойто утро е...

Твойто утро е моето утро,
твоят ден в моят ден е стопен,
мойта стая със теб е уютна,
твоят поглед и той е във мен.

Твойте думи се сливат със мойте,
твойте мисли настигнаха мен,
твоят сън в моят сън е спокоен,
с моя твоят живот е сроден.

Ще те чакам, побързай, върни се.
Пак без тебе живота ми спря.
Ще те викам, а ти отзови се...
Ето, виждаш, зората изгря.


Рецензии