Будь-що заради кохання

В любові я втілюю мрії,
В любові пізнала життя.
В любові ім'я є єдине.
Любов- то є сенсом життя.

Любов є до брата, до діда.
Любов є до тебе, Малий!
Любов є до дядька й сусіда,
Любов до країни своїй.

Та знаю,що знов розсмієшся:
Я, знов, нетямуще дитя?
Коли твоє серце озветься,
А розум піде в небудтя?

Коли зрозумієш,що жарти
Залишила десь вдалечі,
І сталося це - ТАК НЕДАВНО,
Залишеться ТАК- НАЗАВЖДИ...


Рецензии