Вместо подарък - С какво ли бих могла...

С какво ли бих могла да те зарадвам?
Какво би искал да ти подаря?
Подарък скъп от благородно злато
или усмивка в утринна зора?

Ще ти предложа моята усмивка
и мойта обич в твоя светъл час,
зората чиста и небето мирно,
и слънцето усмихнато над нас.


Рецензии