Тихо - Шуми тишината...

Шуми тишината.
Мислите бързат, шумят.
Бие сърцето
Тежи самотата.
Чуждите мисли бръмчат.
Чувам аз своите,
               чуждите чувам.
Мисля за някого,
               мислят за мен.
Мислят не винаги,
               мислят понякога.
Но все пак
          мислят за мен...


Рецензии