Размисъл - Защо ли съм...

Защо ли съм тъжна?
Наверно,
       защото
след дъжд
       зърнах клони прекършени
от вятъра силен,
              внезапен,
                нечакан.
Дървото стоеше наведено...
На мен ми се стори,
               че то се разплака
над своите клони приведени...


Рецензии