Вяра - Една любов...

Една любов.
Една прегръдка нежна.
Една светулка в твойта самота.
И всички твои мънички надежди
се сливат с твойта обич към света.
И всеки ден от тук нататък става
така потребен,
             тъй необходим.
И радваш се,
           че слънцето изгрява,
по-искрено се смееш отпреди.
И струва ти се,
            птиците запяват
в горите сънни
            късно есента.
Поне веднаж,
но всеки заслужава
да се спаси от свойта самота.


Рецензии