Молба - Приеми мойта обич...

Приеми мойта обич и сам отвърни,
сподели твойте грижи и мисли,
разкажи ми за тях и при мен остани,
за да станем още по-близки.

Не мисли, че съм слаба и крехка жена,
аз нерядко, наистина, плача.
Но за моите сълзи кого да виня?!
И за тебе все нещо ще знача...

Може би, ще измисля и някой съвет,
твойте грижи да станат по-малко,
ще изпея от хубава песен куплет
и косите ти с нежност ще галя.

Приеми мойта обич, с любов отвърни,
не тъгувай, животът е кратък.
Усмихни се отново, при мен остани,
да сме двама със теб под луната...


Рецензии