Докосване - Докосвам вятъра...

Докосвам вятъра,
         докосвам слънцето,
небето синьо,
         розовия цвят.
И от това докосване
         се ражда
във мен отново
         вятърът крилат.
Отнася ме той
         някаде далече.
И в шеметния полет
         над света
превръщам се
         в пътека безконечна,
в която няма място
         за смъртта.


Рецензии