Посвещение - Във твойта длан... на П

        Във твойта длан
ръката ми потъна.
        В халката ти
въздишката ми спря.
        В сърцето ми
мелодия пак звънна.
        И утрото на моя ден
изгря.

        Опрях се в твойто рамо
ободрена,
        огледах пътя дълъг,
непознат,
        видях пред нас
пътеката зелена.
        Обгърна ме ти
с погледа благат.


Рецензии