Когато си до мен... На П

Когато си до мен и Януари
не ми се вижда толкова студен
и сърпът на луната кехлибарен
от слънцето за мен е позлатен...

И всяка вечер вплитам в мойте плитки
една след друга сребърни звезди.
И всеки миг с очите си те питам:
"Обичаш ли ме, както и преди?"

Заспивам и в очите ти надниквам,
усетя ли отново топлина.
Усмихвам се щастлива и заспивам
със мисълта, че твоя съм жена.


Рецензии