Съвет - когато си самотен...

Когато си самотен, открехни пердето,
прозореца широко отвори.
Ще стане в стаята по-весело, по-светло.
Ти до прозореца за мъничко поспри...

Усещаш ли, че става все по-топло?
Лицето ти започва да пламти
и те обвива ласкавият облак,
прегръща те за крехките плещи.

Долитащите звуци опияняват,
не те ядосват шум и суета.
В сърцето ти отново оживява
надежда да се слееш със света.


Рецензии