Същата посока - По улиците шумни...
С различни гласове градът ечи.
И ярките витрини задминавам,
намигващи с рекламени очи.
Потъвам в суетата. Всяка вечер
със бързащите хора бързам аз.
И вливам се в потока безконечен.
По улиците плувам в късен час.
Отнася ме със себе си потока
сред мигащите ярки светлини.
Летя напред във същата посока,
в която бързат новите ми дни.
Свидетельство о публикации №109051001784