Каждой беременной - гарантию родов!..

                * * *
Кожній вагітній —
                гарантію пологів!
Кожній прибиральниці —
                ганчірку для підлоги!
Кожному п’яниці —
                по цистерні горілки!
Кожному допитливому —
                по питанню: що, де і скільки!
Кожному гомосексуалісту —
                по робочому місцю!
І всякому народу —
                від того, що має, свободу!
Голосуйте, люди!
                Ще й не таке буде!
1/ІІІ-2002. Городня


Рецензии
Відверто і правдиво про наше сьогодення!Дякую!
З повагою,Ірина

Ирина Ирийная   10.05.2009 22:00     Заявить о нарушении