Автобиография

Родена съм,
в далечно Подмосковие.
Доведе ме в живота
есента.
В очите ми -
звездите на Армения.
В сърцето -
на Мицкеевич песента.


Брезите на Русия
аз обичам,
на Дунава
познавам аз брега.
На българката
с нещо аз приличам.
България прегръща ме сега.


Рецензии