Тому, кто так и не пришел...

Ти був моєї плоті й крові.
А залишився тільки біль.
Я розмовляла вже з тобою.
Ти був вже мій. Ти - мій. А втім...

Щоночі Господа благала,
Щоб щастя він тобі послав.
А на таке й не сподівалась -
Щоби до себе Бог забрав.

На все життя запам*ятаю
Той день молитов і туги.
Не вірю досі. Проте знаю,
Що краще буде там тобі.

24.06.2002р.


Рецензии