Школа

Весело у школi
Краще нiж на морi
Свята на кожнiм кроцi
Ласощи iмо
Пiсля англiйськiй
Вивчаэмо украiнську
А потiм матиматику
Ракушку вимiряэмо равлику
Потiм читанка йде
По дорозi знань веде
На фiзкултурi граэмо
Про здоров'я дбаэмо
Я у школу ходжу i вже багато можу
У школу ходiть
Та школу бережiть!!!













    
 


Рецензии