Тъга
Приятна вечер.
Без обич целувки -
тъй от тъга.
Кола,
усмивки,
малко романтика.
Квартира чужда...
Отново тъга...
Ръце без нежност,
легло студено.
Самотни мисли
до сутринта.
А после - утро,
едва родено.
Умора,
Мъка
и пак тъга.
06.09.1974 г.
Свидетельство о публикации №109050802074