Ангел без крил...
Тебе нема ти світла тінь.
Кохав тебеь без почуттів.
Все сталось так як не хотів.
Життя приносить лише біль.
А я терплю так треба всім.
Я забуваю сенс життя.
Собі лишаю каяття.
Благаю ти залиш мене.
У снах ти більше не приходь.
Забуду я, що було всім.
Забуду все, забуду крім...
Відчуття повного щастя.
Що дарує серцю життя.
Декілька слів, що зганяє ненасття.
Поцілунок, кохання, слова, почуття.
Я затамую подих враз.
Я залишаю лише біль.
Забуть тебе не маю сил.
Ти ангел, тільки вже без крил...
Свидетельство о публикации №109050600804