Аз искам ти да ме събудиш...

Аз искам ти да ме събудиш,
да ме посрещнеш от нощта,
сънят тревожен да пропъдиш,
да ме погалиш сутринта
и с нежности да ме опиеш,
да стоплиш с твойта топлина,
очите сънни да умиеш
с росата чиста на деня.

      06.07.1974 г.


Рецензии