***

Я білий лебідь та безкрилий

Не можу в небо полетіть

Я сон із вічності мрійливий

Загублений в ході століть

Я казка із кінцем щаслиим

Не розказана до кінця

Весняная я тепла злива

Що паросткам дає життя

Я обрій у красі вечірній

З туманом сизим у ночах

Я мрія осяйна , безмірна

На світлих моря берегах

Візьми мене з собою  казку

Ту , що вже складена давно

І повтори при цьому фразу

Нам разом все пройти дано


Рецензии