Веселка

Вона хотіла волю звідать

Вона бажала цілий світ

У своїх помислах одвідать

Це бу би мрії переліт

Вона - веселка  між дощами

Вона - смарагду  горизонт

Дощі її вмили сльозами

А купол неба їй як зонт

Та усміхаючись кізь сльози

Не можна ж бути в смуті вік

Розводила за обрій грози

І блискавиці по той бік

Злітали й розтворялись плавно

В тумані плачучих тіней

І дивуватись буде марно

Як їй вдалось усе це


Рецензии