сходи...

Величні сходи-сходи долі

По них іти не так вже й легко

Але у марева в полоні

Ступаємо .І грози теплі

Дорогу нашу омивають

Відсвічують ті повороти

Що путь прямий перетинають

І бачимо ідуть навпроти

Кохання із печаллю разом

Чи ми зустрінемось із ними

А може розминемся просто

Вже не надіємось на диво


Рецензии