***

Розвіяв вітер сльози - роси

Що дим кохання напророчив

Стою й милуюся  я  досі

Як він росу цю переносив

Із квітів на траву зелену

З трави на небо лазурове

А з неба вже дощем на мене

Спадали краплі бірюзові

Немов осколки кришталеві

Мов бризки дивної веселки

Плили , лилися  помилково

Цей дощ не з нашої планети

Занесений космічним пилом

Метеоритним переливом

Затягнутий кохання димом

Пройшовший вічності проливом


Рецензии