Маска

Театр , актори , ролі , маски

В водовороті доль щасливих

Вирують закулісні страсті

І фрази їх стають новими

Сьогодні ти Айвенго сильний

А завтра Купідон невпинній

А потім ти Ромео стильний

І  Казанова ненаситний

А яку завтра маску вдіти

До ролі ти вже підбираєш

Таку щоб зовні міг радіти

Коли душа твоя страждає

Полиш свій реквізит привичний

Й промов усе , що досі думав

І цей трикутник симетричний

Що ти в"явив , не стане сумом


Рецензии