Шепнат тихо жълтите листа...

Шепнат тихо жълтите листа
в близките градини и пътеки,
свързани с далечната мечта -
всичко, що изгубих аз навеки.

Бродя бавно в есенните дни,
търся сред листата пожълтели
спомени от мойте младини
с есенните бури отлетели...

        16.10.1974 г.


Рецензии