Прелитам аз...

Прелитам аз над сухите пустини,
изкачвам пак различни стръмнини,
докосвам леко далнините сини,
надниквам с поглед в морски дълбини.

Усещам аз невижданата смелост
от обичта, родена към света.
И вярвам аз в настъпилата зрелост
и във човека с новата мечта...

       22.09.1974 г.


Рецензии