Наречена

Весільна сукня, білосніжна,
І блиск обручки на руці,
І наречена дивовижна,
Уся в осяйві і вінці.
В очах збентеженність і радість,
І в грудях подих завмирає,
Вона окутана в чарівність,
І щастям світ весь обіймає,
І почуттів несамовитість.
Вона ,як сонце вся палає,
І барв душі різноманітність,
Ледь пошепки щось промовляє.
У неї небо без хмаринок,
Вона в осяйві таємниці,
І побажання - дощ зернинок,
Вона ковток гірський криниці.
Весільна сукня білосніжна,
Легка,тендітна наречена,
Вона жадана, дивовижна,
Коханням добровільно полонена.


Рецензии
Сотый раз читаю стих и просто получаю море удовольствия... Спасибо Вам Юлия )))

Евгений Яцура   29.05.2009 21:44     Заявить о нарушении