Полум
Пелюсток першотравневого проміння.
Перший подих після – подарунок
Перехопленого першого подзвіння.
Стриманий, сипучий сумнів свище –
Сила сіється… Сухий, священний спокій.
Сім свинцевих – сім… І самознищення
Стелиться світанком сонцеоким.
Шелестить шаленість шепотінням,
Тихо тремор так тримається…Тримай
Назавжди, навіки… нахвилиння…
Хай холодний… хай холодний…хай…
03\05\2009
Свидетельство о публикации №109050303304