***

Життя дарує лише жах.
Вогонь пекельний палить душу.
Я розумію щастя крах.
Знов серце битись не примушу.

Як гострий меч в обіймах плоті.
Твої слова без почуттів.
Душа мов світ в перевороті.
Свій шлях знайти я незумів.


Рецензии