2 56, птаха...
Думки заплутались у серці міцно в вузел.
Ти йдеш лишаючи синдромний хміль.
Я вирішив, я вільний наче бусел.
Лдлеко, птахо нащо вільна ти?
Так важко на одинці, без довіри.
Вже болісно і страшно говорити слово МИ.
Та все ж кохаю, сонце, я тебе без міри.
Свидетельство о публикации №109050302329
Анна Кошка 19.07.2009 18:17 Заявить о нарушении