3 58
В думках безладдя, голова болить.
Втомився сам собі постійно я брехати.
Знов закурив, п'ятнадцята димить.
Я вирішив, тебе я відпускаю.
Хоч як не хочу - треба кажеш ти.
Ти йдеш, а я однак страждаю. Мабуть, така доріжка до мети?
Свидетельство о публикации №109050302289