Намалюй

Намалюй мене білим чорнилом. На папері чорного неба.
Зірки тобі допоможуть.
Шепни їм - мені так треба.

Візьми у руки пензлик долі.
Накресли лінію буття.
Де ми з тобою вдвох сьогодні.
Ми вдвох на грані майбуття.
 
Безкрайний всесвіт посміхнеться .
В обійми прийме нас обох.
Кохання наше безкордонне.
Ми вічно будемо удвох.


Прип.
Намалюй, намалюй, намалюй.
Сонце ніччу намалюй.
Щастя вічне намалюй.
І мене у собі намалюй.


Рецензии
Гарна пісня: на душі добре...

Успіхів Вам, Димитре!
Творчої наснаги!
І оптимізму! :)

Щиро,

Игорь Грей Балацкий   07.05.2009 22:30     Заявить о нарушении
Щиро дякую!!

Дмитрий Зиневич   11.05.2009 14:04   Заявить о нарушении