***

Пiрну  у  травень  степовий,

Вгамую  подумки  жагучу  спрагу.

Ти  стiльки  часу  був  нiчий,

Я  потiм  розповiм  про  справи-

Сталевiй  посмiшцi  очей,

З  духмьяним  ароматом  кави.

Питання ,  вiдповiдь , питання.

Хай  листопад  обiйме  травень.

Кохання,  втома  та  кохання.


Рецензии