Луйси камкьн

Кга ми ор, вор кган болорн,
Клини жаманак, вор жаманак чи лини,
У айд паhин кимананкь,
Луйсн Хачвец hанун Сиро:

                2002

               * *
                *
Танджанкь, тарапанкь:
Еркусиц мекн гоне верцнеинкь,
Ерб лайн кянкьи меч апрелов,
Кштацел еинкь:


Рецензии