How Deep Is Your Love

Как сильна твоя любовь /
How deep is your love
 
 
Как сильна твоя любовь
Тает пылкий страх
Вновь - согрей меня! Любовь
Я - в твоих глазах.

Тает страсти! уголек
Стынет - лучезарно
Как сильна твоя любовь
Чувства - первозданны.

/
 
How deep is your loving
Ice burning fire
Give your flame's! right now! Love!
I am - in your eyes.

Ice flashing a passion
Ice! - sun of the rising
How deep is you loving
The feelings - truth-lyings.


Рецензии