Ерг арднутьян

Нвирваць э Краснодар кьахьакьи hайкакан екехьецу ергчуhи Мариеттаин.

Акандж дненкь дайлайлохь тьрчюннерин,
Урах лурер тарацьохьнерин,
Шурдж болорн беркранкьов лцнохьнерин,
Мардканц звардутьюн твохьнерин:

Дзеракерт тачьарнерум,
Акандж дненкь сртиц , hогуц бхаць,
Мер hогевор ергерин,
Вор hайтнум ен мез хорhурд хорин:

Ункндренкь hнчохь ергин,
Вор hехьвелов  хонарh сртиц,
Анкехць hогуц у hез мткьиц чьамба э гтнум, у дипчелов ,пьапкецнум мер кьарацаць сртерн: Бацум  мер меч дрнерн драхти : Кянкьи ьнтацкьн hахьордакцум э hавержутьянн:


                02.11.02


Рецензии