квiтень
шкрябають всюди
несказані рими,
голос застуди
рветься нестримно,
горло деруть
хвороби й зізнання.
хай заберуть
зайве кохання
руки твої
сухістю скуті.
стомлені дні
лінощів суті...
я не змогла
музою стати.
дивна весна -
серце за грати.
замість образи -
довго мовчати.
будемо разом
квітень вдихати?
28.04.2009
Свидетельство о публикации №109042902748