Марку Аврелiю, з вдячнiстю

Все, що залишиться – думки.
Не буде ні душі, ні тіла.
Душа у вирій полетіла,
І втілитися їй не сила,
А тіло з’їли черв’яки –
Зв’язки у тілі не тривкі.
Все що залишиться – думки.

А може думи?
Тож без суму,
З сумою біля праріки,
З твоєї легкої руки
Писатиму я ці рядки:
«Залишаться одні думки».


Рецензии