Претворяясь не собой

Претворяясь не собой.
«Темная» тайна»
Чужие чувства –
Лучшая игра.
В немой темноте
Слепые дети
Строят для кукол
Маленький дом.

Претворяясь не собой,
Тихо скатится
В чужое «не могу»,
В чужое «прощай».
И в маленьком доме
Бездушные куклы
Улыбаются стенам.
Cela ; perp;tuit;. Cela pour toujours.

Претворятся
Не
Собой.
«Прости - прощай»
До головной боли,
До духоты.

Претворятся
Не
Собой.
Вечернее небо
Сомкнуло челюсть.
«Прости - прощай».


Рецензии